Wie zijn wij

MANtravel.nl is een reisburo voor en door mannen en werkt als reisagent voor Reisbureau Harmelen, zij zijn aangesloten bij  de ANVR en SGR. Dus bij ons kunt U met een gerust hart uw vakantie boeken.

MANtravel.nl is op 01 november 2001 van start gegaan aan de Schieweg 86d in Rotterdam, tegelijker tijd met de overname van Reisburo Clarion Travel door Ger Rijksen.
Ger had al zijn sporen verdiend in de reiswereld als o.a. reisleider, sales-executive en reserveringsmedewerker bij verschillende reisorganisaties.

 
MANtravel.nl is per 1 november 2012 een zéér nauwe samenwerking aangegaan met Freedom-Travel.nl en Mannen-Natuurlijk.nl. Zo is het programma een stuk breder en avontuurlijker geworden.

 

MANtravel.nl heeft in de afgelopen jaren zichzelf bewezen met qualiteit en persoonlijkheid.
Alles is mogelijk, is het motto en dat heeft Ger al menig keer bewezen, en dat blijkt ook uit de grote schare trouwe klanten die jaar in jaar uit verschillende reizen boeken, of het nu een weekendje Antwerpen of Berlijn is of een kompleet op maat gemaakte rondreis door Amerika.

Als u het niet op de site kunt vinden mail het naar MANtravel.nl en wij zullen U zo snel mogelijk een passend antwoord sturen.Volg ons op Twitter