RESERVEREN/OFFERTE     

Bungalows Tenesoya

Gay-men-only

 

 

 

 Dit bungalowcomplex is centraal gelegen in Playa del Inglés. Het ligt op slechts 800 meter van het Yumbo Centre en het is slechts enkele minuten wandelen naar het strand. De gasten vinden talloze bars en pubs in de directe omgeving en Las Palmas, de hoofdstad van Gran Canaria, ligt op ongeveer 52 km afstand. De luchthaven van Gran Canaria ligt op ongeveer 30 km van het hotel.


Dit hotel is een aangenaam complex met slechts 12 bungalows 6 x 2 kamer & 6 x 3 kamer bungalows die goed zijn uitgerust om de gasten hoogwaardige accommodatie te kunnen bieden. Hier worden plezier en ontspanning op perfecte wijze gecombineerd. Het complex is alleen voor homoseksuele mannen en tot de faciliteiten behoort een hotelkluis.


Deze bungalows zijn ideaal uitgerust met een eigen badkamer met bad en met een keuken met kookgerei, een koelkast, en de mogelijkheid om koffie en thee te zetten. Er is ook een woonkamer met satelliet-/kabeltelevisie. Tot de verdere faciliteiten behoren een radio, een stereo-installatie en een terras.

De gasten kunnen genieten van een duik in het buitenbad van het hotel of ontspannen met de ligstoelen en parasols die klaar staan op het zonneterras. Op het vlakbij gelegen zandstrand zijn ligstoelen en parasols te huur.

 Volg ons op Twitter