RESERVEREN/OFFERTE     

Club Torso Bungalows

Gay-men-only


 

Exclusief boekbaar via ons:
Club Torso, is de plek waar vriendelijkheid en het gevoel van thuis komen worden gecombineerd in een exclusief gay resort om van jouw vakantie, onder de Canarische zon, iets speciaals te maken.
 

Club Torso is een trendy men only gay resort, centraal gelegen in Maspalomas, op loop afstand van de duinen en diverse winkel centra.

Het resort is rondom afgeschermd, waardoor de keuze om iets of niets te dragen geheel aan jou is.


Tijdens je verblijf bij Club Torso, zal je ondervinden dat het resort groot genoeg is om nieuwe vrienden te maken, terwijl dat gevoel van intimiteit toch vaak ontbreekt in grotere resorts.

Club Torso biedt een zwembad, compleet met ligbedden en parasols aan, waar je heerlijk van de Canarische zon kunt genieten. Het zwembad is het middelpunt van het complex om af en toe eens lekker te kunnen afkoelen. Je kunt ook totaal weg dromen van de zonsondergang in onze comfortabele Jacuzzi met rustige muziek op de achtergrond.


De tropische tuin in het resort is zorgvuldig aangelegd, en wordt liefdevol verzorgd, net als de hoge standaard en sfeer van onze bungalows.

Tijdens je zonnige verblijf kun je in contact blijven met de buitenwereld door gebruik te maken van onze gratis WIFI internet connectie. Ook beschikken wij over Sateliet Televisie met verschillende Nederlandse publieke en commerciele zenders.


Ons uitgebreide Continental ontbijt buffet is inbegrepen net als dagelijkse (bad)handdoek wissel.


Door de jarenlange ervaring met Gay tourisme, weten martijn en Richard, hoe belangrijk het is om het voor elke gast tot een onvergetelijke vakantie te maken.
.

 

Volgens onze mening
het BESTE gay-only resort van Gran Canaria

 

 

 Volg ons op Twitter