RESERVEREN/OFFERTE     

Bastide La Guerine

Gay-men-only/ Gay-vriendelijk
 

 Bastide La Guérine is een 17e eeuwse hoeve in Zuid Frankrijk met ruime en comfortabele gîtes en chambres d'hôtes.  Eric en zijn vrienden hebben deze bastide omgevormd tot een oord voor ontspanning, zang en muziek, kunst, schilderen, bridge en gastronomie. Hun gastvrijheid, de prachtige ligging en al het goede van de Provence zorgen voor een ontspannen verblijf.
 

La Guérine beschikt over 2 zelfstandige gîtes en een gastenkamer.  De grote gîte beschikt over vier slaapkamers, elk met eigen douche en toilet, en een ruime eetkamer met keuken.  De kleine gîte beschikt over twee slaapkamers, badkamer met toilet, huiskamer met slaapbank (twee-persoons bed) en een eigen keuken.  De gastenkamer, voor maximaal vier personen, beschikt over een eigen badkamer met toilet.Bastide La Guérine ontvangt gasten van 1 april tot 1 november.  In het voor- en najaar zijn alle kamers apart te huren en verzorgen Eric en zijn vrienden een bed and breakfast.

 

Tijdens de speciale gay-weken worden de kamers apart verhuurd en evt. ook op indeling zodat je geen 1-pers,toeslag hoeft te betalen

 

De Gay-week staat gepland van 27/04 tot 04 mei 2019  heerlijk relaxen en genieten van de Provence.
 

 

Min. deelnemers: 10 pers.

Max. deelnemers: 20 pers.

 

Je boekt al een week verblijf vanaf € 625,- p.p.*
*incl.all-inclusive. (excl. vervoer) 1 pers. kamer vanaf € 750,- p.p.*

boeken op indeling is mogelijk

 

 

 Volg ons op Twitter